rabatt-no.com
Hjem Butikker E-wheels Rabattkode

E-wheels Rabattkupong Desember 2023

Når du bruker E-wheels Kupong og E-wheels Kampanjekupong, kan du se frem til en større prisreduksjon på E-wheels.

  • ALLE KAMPANJER
  • 3 TILBUD

ANNONSE

FAQ for E-wheels

Hva er returpolitikken til E-wheels?

Hvis du vil returnere en vare etter at du har kjøpt E-wheels, har du 60 dager på å behandle varen du vil returnere. De returnerte varene og emballasjen er imidlertid ikke skadet, og bestillingsnummeret og beskrivelsen av produktet du vil returnere må legges ved samtidig. For mer detaljert informasjon, kan du gå til det E-wheels offisielle nettstedet for å sjekke.

Jeg har allerede bestilt på E-wheels, hvor kan jeg sjekke leveringstiden?

Oppdatert leveringstid for nye bestillinger er på produktsiden. Dette er datoen som gjelder for produktet når du bestiller. Hvis forsinkelsen overstiger 3 virkedager, vil leveringsdatoen bli oppdatert og E-wheels vil kontakte deg. Og husk at leveringstiden for forhåndsbestilling er et estimat, så nøyaktig som mulig. Ettersom uforutsette hendelser kan forekomme underveis, er det ingen garanti for at datoen vil være 100% nøyaktig. For eksempel har den nye kroneepidemien påvirket leveringstiden for sesongbaserte produkter, og E-wheels kunne naturlig nok ikke forutse dette.

E-wheels Er det noen tjenesterabatt?

Selvfølgelig er det det, men det kan være vanskelig å spesifisere den eksakte prisen for service og reparasjon av den elektriske scooteren. Prisen kan variere avhengig av modellen du har og hva du vil gjøre. Hvis det oppdages en feil under tjenesten eller kostnadene ved å bytte ut deler vil overstige 500 NOK, vil E-wheels kontakte kunden på forhånd før feilretting eller bestilling av deler. Hvis teknikeren ikke finner noen funksjonsfeil på scooteren, er diagnoseavgiften 500 norske kroner.

Når starter E-wheels rabattkoden E-wheels?

Beklager, E-wheels kan ikke gi deg et nøyaktig svar, men hvis du registrerer deg for E-wheels sitt nyhetsbrev, vil E-wheels sende deg en e-post slik at du kan få E-wheels rabattkode eller annen rabattinformasjon .

Du Kan Også Like Disse Kupongene

Abonner på nyhetsbrev

Abonner og få det siste E-wheels tilbudet!

Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter.